Gas Edvards (@Reuters)
Gas Edvards (@Reuters)

Ko će ovog vikenda da poentira: Koner, Ingram, Edvards, Džu Džu, Henri, Burkhed, Singlteri..

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.11.20. | 10:53

Pogodite koji igrač će da postigne tačdaun

Ljubiteljima NFL-a od prošlog meseca kladionica MOZZART pripremila je novu zanimljivu igru, pravu poslasticu – igrač postiže tačdaun ili ne. Ne morate da pogodite broj poentiranja, samo je bitno da jednom ponuđeni fudbaler u NFL-u unese loptu u end zonu rivala ili uhvati pas od kvoterbeka.

U nedelju se igraju 12 utakmica osmog vikenda, a očekuju nas nekoliko spektakularnih duela, pogotovo su epicentri u Baltimoru, gde stiže trenutno najbolji tim lige Pitsburg i Sijetl gde Sihoksima dolazi divizijski rival sa jakog Zapada NFC-a, San Francisko Fortinanjnersi.

Izabrane vesti

Prvi raning bek Baltimora Mark Ingram je rovit, pitanje je da li će da igra, pa će domaćin više da se osloni na Gasa Edvardsa, Kvota na trkača Rejvensa da će da postigne tačdaun je veoma primamljiva, čak 2,75. Na Ingrama je kvota 2,60 ako unese loptu u end zonu tima iz Pensilvanije.

I Stilersi godinama imaju dobru igru trčanjem, a ove sezone je odličan Džejms Koner. On nije poentirao prošle nedelje u Nešvilu protiv Tenesija, ali je pre toga na četiri utakmcie uspeo da unese loptu u end zonu rivala. Kvota da će Koner da postigne tačdaun protiv ljutog divizijskog rivala Baltimora je 1,95.

Najbolji hvatač Baltimora je tajt end Mark Endrjuz. Kvota da će da poentira protiv Stilersa je 2,35. Risiver Stilersa Džu Džu Smit Šuster ove sezone je u senci Čejsa Klejpula i Dionteja Džonsona, ali bi mogao konačno da bude prva meta Bena Rotlisbergera. Ukoliko Džu Džu poentira kvota je odlična, čak 3,20.

Bafalo i Nju Ingland su ekipe koje se godinama oslanjaju na igru tračanjem. Kod Bilsa napad nosi Dejvin Singlteri. Ukoliko postigne tačdaun, možete da zaradite 2,50 puta veću sumu od uložene. Kod Petriotsa, specijalista za probijanje je Reks Burkhed. Na njega je kvota 3,50. Od risivera najveće šanse da postigne tačdaun ima Stefon Digs, pojačanje tima iz Minesota ove godine.

Nedeljama je najveći zicer da će raning bek Derik Henri da postigne tačdaun. Kvota da će robusni trkač da poentira u Sinsinatiju je 1,40.

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU MOZZARTA ZA IGRU TAČDAUN ILI NE


tagovi

američki sportoviNFL ligaNFLamerički fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara